Homepage

Advertisement

Hoe verdien jij geld op Koningsdag?

De eerste Koningsdag zit er aan te komen. Hieronder een top tien hoe je kind hiermee geld kan verdienen op deze dag. Met het verkopen van mijn oude speelgoed op, toen nog, Koninginnedag, heb ik de eerste stappen in de commercie gezet en geleerd om te sparen. ABN AMRO helpt je kind door middel van de Koningskassa slim om te gaan met het geld dat verdient wordt op Koningsdag.

Gaat je kind weer op de vrijmarkt staan om zijn of haar spulletjes te verkopen? Of probeert hij/zij één van de andere mogelijkheden uit onze top tien:

  1. Speelgoed verkopen op de vrijmarkt
  2. Een concert met je eigen muziekinstrument     inzetkassav2
  3. Je toilet beschikbaar stellen voor €1,-
  4. Eigen gebakken koekjes verkopen
  5. Je hond kunstjes laten doen
  6. Zelf gemaakte sieraden verkopen
  7. Nagels lakken in de oranje kleur
  8. Flesjes water verkopen langs de drukste straat
  9. Verkoop kant en klaar foto’s die je met een polaroid maakt
  10. Open een Jongerengroeirekening bij een ABN AMRO, stort je verdiende geld hierop en krijg 10 euro cadeau! Dat is snel verdiend.

Als je de Koningsdag Kassa ophaalt bij een ABN AMRO kantoor kan je kind hiermee geld sorteren en wisselgeld uitrekenen. Als je het geld daarna op een nieuwe Jongerengroei rekening stort, dan stort ABN AMRO er €10,- bij. Op deze manier verdient je kind naast de opbrengsten van de vrijmarkt nog een extra zakcentje. Wil je meer weten over deze actie? Kijk dan snel op de actiepagina van ABN AMRO.

Je kunt zelfs nog een Ipad mini winnen. Upload een actie foto van wat je kind op deze feestelijke dag wil doen, op de facebook pagina van ABN AMRO en de leukste inzending maakt kans op deze Ipad mini.

Haal deze kassa dus snel op bij een ABN AMRO kantoor..

 

 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Sorry, there was a problem loading your MailChimp details. Please navigate to Settings and click MailChimp Setup to try again.